En hemsida som vi hoppas du kan ha glädje och nytta av i många år framöver.

Lite information bakom "tänket" med vår nya webbplats...

Startsidan - vi har satsat på att göra en "ren" förstasida med många bilder som vi hoppas att du som besökare skall tycka är attraktiv. Med hjälp av tre små bilder med tillhörande "puffar" kan du snabbt ta dig in till den sida som intresserar dig. Är du nyfiken på uppdaterad och ny information hittar du en direktlänk under rubriken uppdaterat i högerspalten. En annan nyhet är att vi nu har en sökmotor kopplad till hemsidan. Du hittar den överst i högerspalten.

Vår nya hemsida har en inloggningsfunktion - Än så länge är det bara ett fåtal personer som har behörighet att logga in på sidan. Inom en snar framtid hoppas vi kunna lägga in alla styrelsemedlemmar,  lokalavdelningsansvariga och uppfödare och ge dem behörighet att lägga in sin egen information på hemsidan. På så sätt hoppas vi få en mer aktiv sida med snabbare uppdatering där bl.a. uppfödarna själv lägger in sina väntade och födda kullar och tar bort sin egen information när den inte är aktuell längre.

Vi hoppas också så småningom kunna tilldela alla medlemmar en egen personlig inloggningskod där man kan läsa utvald medlemsinformation såsom Kerry Nytt, mötesprotokoll, etc.

Uppfödare!
Du som uppfödare, ansluten till SKBTK's uppfödarregister, får nu möjlighet att lägga in din kennels Logotype. Du får också en egen sida där du kan skriva en kort presentation av dig och din kennel.

Ovanstående är ett axplock av de möjligheter som erbjuds med vår nya webbplats. Hemsidan är under ständig utveckling, har du några tankar, idéer något du tycker är bra eller något som kunde vara bättre är du välkommen att höra av dig via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Än en gång, hjärtligt välkommen!

Styrelsen