Kerry Öst

ost-loggoKerry i öst är till för alla som har en kerry blue terrier.
Vi är ett gäng glada entusiaster som startade upp våren 2003 då vi kände att det fanns ett stort behov av att träffa andra som har kerry blue terrier, för att prata kerry blue och göra roliga saker tillsammans med våra hundar.

Syftet med våra träffar är att alla är välkomna och framför allt att vi träffas under avslappnade former och alla är med utifrån sina egna förutsättningar.

Bor du i östra Sverige och funderar på att skaffa Kerry Blue Terrier. Kontakta ansvarig för Kerry Öst för mer information om rasen och vilka uppfödare som finns i regionen.

 


 

liselotte hallberg

Liselotte Hallberg
Skvadronsbacken 46
174 47 Sundbyberg
Telefon: 08-733 48 72
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KerryOst

 

facebook logoKerry Öst har en Facebookgrupp som är till för dig som bor i östra Sverige och har Kerry Blue Terrier.

Här kan du och andra medlemmar i gruppen avisera och bjuda in till olika aktiviter med Kerryn som förtecken.

Känner du någon med Kerry i Östergötland, Södermanland, Närke, Västmanland eller Uppland är du välkommen att föreslå denna person att gå med i Kerry Östs Facebookgrupp. Obs! Inget medlemstvång.

Klicka på bilden ovan för att komma till Facebooksidan

Kerrypromenad vid Kungsängen1Söndag den 20 maj kl. 10.00, träffas vi på parkeringen vid Frölunda Naturreservat, (Frölundavägen 3, Kungsängen) som ligger straxt utanför Kungsängen/ Upplands-Bro Kommun.

Du tar med din egen fika.
Promenaden går längs med Mälaren, blandad skog och promenadstigar/grusväg.

Kungsängen ligger ca 3 mil norr om Stockholm. Bil från Stockholm- E18 , avfart 152 ( Kungsängen, Tibble, Brunna ) Från Enköping avfart 150. Därefter är det 5 km ner till Lennartsnäs halvön/Frölunda Naturreservat.

Ring gärna senast dagen innan, så vi vet vilka vi ska vänta in på parkeringen.

Varmt Välkomna!

Lena Nilsson & Lise-Lotte Hallberg
Telefon: 070 7990660

Efter en regnig morgon bröt solen fram och ett litet gäng som vågat vara optimistiska angående vädret samlades vid Tullinge flygfält för kerrypromenad.

Ungefär en halvmil på fina stigar blev det och sedan fikade vi och hade trevligt. Hundarna fick vila för att sedan avsluta dagen med lite övningar som tex stadga och slalomträning.

Fotografier från dagen

Promenad

promenad Eva Persson

(Foto: Eva Persson)