Nu har vi kommit några veckor in på Kerryåret 2014 och det börjar bli dags att betala in medlemsavgiften till SKBTK för 2014. 

Inom klubben arbetar vi alla idogt vidare för rasens bästa. Dels med hundarnas fysiska och mentala utveckling och dels med att informera vad som sker i Kerrysfären. Med din medlemsavgift stödjer du arbetet för rasen och får tillgång till information och senaste nytt via vår hemsida.

Medlemsavgiften för 2014 är oförändrad sen i fjol, 250 kronor för fullbetalande medlem och 75 kronor för familjemedlemmar.

Nytt för i år är att du mot ett tillägg på 50 kronor i medlemsavgift kan få en utskrift av Kerry Nytt hemskickad till dig. Observera att det blir ingen "riktig tidning" utan en A-4 utskrift i färg av den pdf-fil som finns inlagd på våra medlemssidor. Mellanskillnaden på 50 kronor ska täcka portokostnader och gäller endast för utskick till svenska postadresser.

Betala in medlemsavgiften 250 kr (eller 300 kr för utskrift av Kerry Nytt skickad till svenska adresser) och ev 75 kr för ytterligare familjemedlemmar till PlusGiro 83 88 70-4. Glöm inte att ange ditt namn och adress. 

För dig som vill bli ny medlem i SKBTK kan du ansöka om medlemskap genom att fylla i vårt formulär Bli medlem i SKBTK.

Om du behöver hjälp med inloggningsuppgifter för att komma in på SKBTK's medlemssidor eller behöver annan hjälp runt ditt medldemskap i SKBTK, kontakta medlemsansvarig Ulf Kolheden. Du når Ulf via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 070-624 52 76.

Uppfödaravgift

För dig som är uppfödare och vill finnas med i vår uppfödarlista kostar det ytterligare 200 kr.

Nytt för i år är att föreningen skänker första årets medlemskap i SKBTK till dina valpköpare. Du förväntas alltså inte längre betala för dessa medlemskap. Det enda du behöver göra är att skicka dina valpköpares namn, adress och e-postadress till medlemsansvarig Ulf Kolheden.

Du får också en gratis annonsplats (halvsida) i vår digitala tidning Kerry Nytt. (Under förutsättning att färdig pdf skickats in till redaktionen.)

Läs mer om uppfödarförmåner på vår sida För Kerryuppfödare