Eva och Charlie Lejdbrandtlogoedrus liten
Hea Gränd 5                              
436 71 Lödöse  
Eva: 076-188 44 12
Charlie: 073-985 67 79                       

Felicia Lejdbrandt
Jan Fridegårdsväg 13 a
74633 Bålsta
Telefon: 073-530 49 47

e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.edrus.com

Vi har levt med hundar under större delen av vårt liv. Charlie är uppväxt med allt från tax, collie till irländska varghundar. Under vår första år tillsammans hade vi schäfer som användes som tjänstehund och när barnen kom blev det labradorer som vi tränade spår och eftersök med.

 

Efter några hundlösa år under den mest intensiva småbarnsperioden bestämde vi oss för Kerry Blue. Vi har nu haft Kerry i 17 år och fött upp ett antal kullar i hemmiljö. Flertalet av hundarna har blivit familjehundar och några har även blivit utställda med goda resultat. Vi tycker det är viktigt med sunda friska hundar med ett bra terriertemperament, bra färg och pälskvalitet.

 

Vår dotter Felicia har visat våra och andras hundar på utställning sedan hon var 12 år och är nu delägare i kenneln. Hon klipper och tar hand om våra avkommor i Stockholmsområdet.

 

Är ni intresserade av Kerry är ni välkommna att kontakta oss och komma på besök för att träffa våra hundar och bilda er en uppfattning om hur en vuxen Kerry ser ut och fungerar i hemmiljö.