Kerry Väst

vast loggoHej alla Kerry ägare i västra Sverige och även ni som tänker skaffa en Kerry Blue Terrier. Vi bor i Lödöse och tagit på oss att vara kontaktpersoner för Kerry Väst.

Vi ordnar olika aktiviteter såsom promenader, klippkurs, vad kan jag göra med min Kerry, vardagslydnad, rallylydnad samt för er som inte har hund idag visa upp våra Kerry Blue terrier på bland annat MY DOG .

Vid behov har vi även informationsträffar för icke Kerry ägare.

Bor du i västra Sverige och funderar på att skaffa Kerry Blue Terrier. Kontakta ansvarig för Kerry Väst för mer information om rasen och vilka uppfödare som finns i regionen.

 


 


Pia Zvorc
Björröd 280 
442 96 Kode
Telefon
: 076-169 62 48
e-post:  
 
KerryVast

facebook logoKerry Väst har en Facebookgrupp som är till för dig som bor i västra Sverige och har Kerry Blue Terrier.

Här kan du och andra medlemmar i gruppen avisera och bjuda in till olika aktiviter med Kerryn som förtecken.

Känner du någon med Kerry i Norra Halland, Västergötland, Bohuslän, Dalsland eller Värmland är du välkommen att föreslå denna person att gå med i Kerry Syds Facebookgrupp. Obs! Inget medlemstvång.

Klicka på bilden ovan för att komma till Facebooksidan

Klippkurs i Kerry Väst NYTT DATUM

Vill du lära dig klippa din hund?

Kerry Väst arrangerar klippkurs i Västra Kennelklubbens nyrenoverade lokaler på Bror Nilssons väg 4 på Lindholmen.

Eva Lejdbrandt instruerar och visar hur du ska göra, under tiden du själv klipper din hund. Ta med din nybadade och genomborstade hund, din karda, kam och sax och ägna söndagen den 12 november kl 10-16 åt att frisera din älskling! Har du egen klippmaskin, bord och galge tar du med det också. Det kommer att finnas en klippmaskin, bord och någon enstaka galge att låna om du inte har egen utrustning.

Kostnaden för kursen är 500 kr/hund och det ingår enklare lunchsallad som vi äter genemnsamt i lokalen. Ta gärna med en bur som din hund kan sitta i medan vi äter. Avgiften betalas på plats kontant eller via swish.

Av utrymmesskäl är antalet deltagande hundar begränsat till 6 st, så det är "först till kvarn" som gäller. Om antalet anmälda hundar är färre än tre st skjuter vi upp kursen till senare. Anmäl dig senast den 1 november genom att klicka Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..